Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Dywaniki, czy warto?

Gość jarki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Brat kupił sobie takie tylko do Peugeota, po miesiącu pod butami wytarł się napis a w dodatku były czarne i wszystko na nich widać, nawet jak w lekko okurzonych butach się wejdzie do auta, po pół roku intensywnego użytkowania nadają się jedynie do śmietnika, chociaż przy kupnie ładnie wyglądały. Według mnie nie warto.

Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby kupienie podobnego materiału na metry w sklepie z wykładzinami, dociąć na wymiar taki jaki nam pasuje i zanieść do zakładu gdzie obrębiają dywany i wykładziny, tylko nie wiem ile to by kosztowało w sumie.

Był kiedy temat o takich dywanikach. ktos kupił, był bardzo zadowolony, bo naprawde były ładne, ale po jakims czasie dał znac ze z napisów juz niewiele zostało.

ja dzis zamówiłem w firmie www.auto-box.pl popielate dywaniki bez żadnych napisów. kosztuja 90zł ale sa grubsze. wybrałem ta firme nie dltego ze cos o niewiem, tylko dlatego ze sa niedalko mnie. jak je załoze to dam znac jak sie sprawują

ja kupiłem dywaniki do swojego suniacza i jestem zadowolony - jakos wykonania całkiem dobra :) , z tym że napisy mam po bokach wzdłużnie, wiec nogami ich nie wycierasz :) , no i mam napis sunny nie nissan , poszukaj na innej aukcji napewno znajdziesz

Ja kupowałem na Słomczynie - po pół roku użytkowania nie była rewelacja, były grube i sie odkształciły tak, że stawały demba ranty, a i wytarło się. Nie wiem jaki to był producent... Ale zastanawiam sie powownie do tego auta 8)

ja uwazam, ze oplaca sie zainwestowac te 50zl, bo sam dywanik wytrzyma wiecej niz jeden sezon, a nawet jak sie "zdezeluje" napis to chyba wielkiej grzywdy nie bedzie... :-) zawsze to latwiej wytrzepac i wymienic dywanik, niz co chwile biegac do odkurzacza, a pozniej miec material wytarty do golej blachy :-)

w portalu aukcyjnym widzialem bardzo podobne (czarne z czerwonym obszyciem), co prawda nie maja napisow ale kosztuja 25 zyli + 8 za przesylke... sam sie chyba skusze ino nie wiem co sa warte...

Ja kupowałem jakos w grudniu dywaniki ale gumowe w Norauto w fajnymi boczkami gumowymi tak że woda i błotko nie ma jak wylecieć zapłaciłem coś ok.25zł za kpl. na przód .Całą zimę przejechałem i jestem zadowolony :)

Teraz wróciłem do orginalnych z materiału 8)