WEBCIO17 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam chciałem zapytac co to moze byc bo kiedy dodam gwałtownie gazu to auto na chwilke przygasa aby zachwilke przyspieszyc przy powolnym dodawaniu gazu jest oki ale nieraz na krzyzówce trzeba szybciej wystartowac bo swiatło sie zmieni na czerwone spowrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jorgus Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam chciałem zapytac co to moze byc bo kiedy dodam gwałtownie gazu to auto na chwilke przygasa aby zachwilke przyspieszyc przy powolnym dodawaniu gazu jest oki ale nieraz na krzyzówce trzeba szybciej wystartowac bo swiatło sie zmieni na czerwone spowrotem ten watek byl poruszany kilak razy jak mnie pamiec nie myli. poszukaj na forum pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Albo pompka przyspieszajaca w gazniku Ci siadla, albo masz zaplon ustawiony jakos dziwnie i jak regulator podcisnieniowy Ci przestawi to autko sie krztusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolek1021 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam, Miałem podobne problemy, ale udało mi sie je rozwiązać. Winne były przewody wysokiego napięcia. Opis kolejnych napraw w wątku: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=153698#153698 Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.