Gość jacobi Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam wszystkich klubowiczów!!! mam k10 silnik 1,2 + gaz mam mały problem a raczej dwa problemy 1. ostatniego czasu zauważyłem że wydobywa się z wydechu czarny dym jak się rozgrzeje samochodzik. 2. jak samochodzik jest zimny to mi żabkuje a potem jest ok!! Jeżeli ktoś ma jakieś rady to bardzo proszę o odpowiedz!! pozdrawiam Wojto. 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jorgus Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Nie zaczynaj od tylu!! Najpierw poszukaj, a potem zakladaj nowy temat. Jestem w 100% przekonany ze ten temat byl poruszany i to NIE RAZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacobi Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 ok !! poszukam !! Dzięki!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_poz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witam Potrzebuje schemat instalacji elektrycznej doK10 Mam K10 z 1990 roku Z góry dziękuje. Wszelkie info na adres mike_poz@o2.pl lub gg: 6950005 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.