VQPower Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 moje SMT6 juz lezy u kuby na stole :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 hehe jutro wyśle je do CIebie, nie wiem tylko czy jak wysyłam paczki do stanów z USA to czy mam wypełnić ten standardowy druczek Zółto-Niebieski czy jakiś inny :roll: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Tak wiec wczoraj doszedl moj SMT6. jednakze postanowilem go nie zakladac do czasu kiedy zrobie emisje spalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 A po co sie stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Tak wiec wczoraj doszedl moj SMT6. jednakze postanowilem go nie zakladac do czasu kiedy zrobie emisje spalin a co ma założenie SMT do emisji spalin? z samego założenia nie zmieni sie skład mieszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Montuj wacek nie pier**l, pomiar emisi spalin dokonuje się dla częściowego uchylenia przepustnicy gazu, pozycje GAZ do deski możesz sobie Tuningować Ps. Wysłałem pake 30 listopada to kurcze w 9 dni dochodziła, NICE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Montuj wacek nie pier**l, pomiar emisi spalin dokonuje się dla częściowego uchylenia przepustnicy gazu, pozycje GAZ do deski możesz sobie Tuningować Ps. Wysłałem pake 30 listopada to kurcze w 9 dni dochodziła, NICE o gazy sie nie martwie. jak bym sie nimi przejmowal to zostawilbym katy. boje sie ze mi CEL wyskoczy i nie zdaze opanowac sytuacji przed testem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 no to teraz ponizej 5sek....wykrecisz ... do setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 hehe ponizej 5 nie ma szans. ale w koncu wziolem sie troche za robote. przykrecony do kolektora specjalny adapter abym mogl uzyc swojej starej przepustnicy a tu dwie foteczki dolnego kolektora z uszczelkami. jak widac jest troche materialu do zebrania. takj wiec porting czas zaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 i tak mimo wszytko starannie jest to wykonane, SR20 i GA silniki są o wiele mniej dokładnie dopasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 wczoraj prawie nic nie zrobilem za miekki kamien kupilme i sie zjechal sk***iel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja zrobiłem papierkami ściernymi ładnie polerują przy okazji :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Tomaszek ...na drugi raz jak cos to mozesz do mnie przywiez( widze ze blisko mieszkasz ) to Ci na maszynie roztocze otwory i pozniej sobie tylko przypoleryjesz papierkiem Widze Michal, ze ze swojej Maximki chcesz wycisnac ile sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Widze Michal, ze ze swojej Maximki chcesz wycisnac ile sie da no redukcja wagi :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 dzis byla proba montazu alu kolka pasowego. lipa srednica odtoru jest za mala i nie nachodzi na wal : na tokarke mi sie nie oplaca wrzucac bo to nie warte az tyle aby sie z tym tak piescic jak z d*pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 ciezko bylo odkrecic stare kolko :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 ciezko bylo odkrecic stare kolko :?: pol godziny pieprzenia aby ta jedna srube na wale odkrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi