Gość Alpin Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam serdecznie. Stałem się posiadaczem Nissana Almery 1,6 SLX '97 i napotkałem problem przy instalacji radia. Gdzie znajduje się lub powinna się znajdować wtyczka antenowa do radioodbiornika? Mam antenę w słupku. Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 mozesz napisac o jaka wtyczke Ci chodzi? Chodzi Ci o wtyczke do radia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alpin Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 mozesz napisac o jaka wtyczke Ci chodzi? Chodzi Ci o wtyczke do radia?? Tak, o wtyczkę antenową do radia. Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No wtyczka powinna sie znajdowac we wnece tam gdzie reszta kabelkow!!, nie wierze ze jej tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jak mowisz ze w slupku to pod kierownica po lewej stronie powinien "wyjsc" z boczku kabelek i poprowadzony jest w strone radia.... tam go szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alpin Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nie mogę jej za bardzo znaleźć, podejrzewam, że wpadła gdzieś głębiej... Może wiecie którędy jest ów kabelek prowadzony, abym mogł go zidentyfikować... Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 no musi być kabelek od anteny bo w almerkach n15 kabel od anteny ma baaaardzo duze znaczenie w podlaczeniu radia. Moze byc tez tak ze jest podczepiony izolacja z innymi kabelkami, zobacz czy nie masz tam pozłaczanych zwojow kabelkow bo ktos tam mogl sczepic antenke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.