Gość Jordi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 coobcio : potencjal przeplywu t28 to ok 320KM a co do mocy 330Km tyle wyplula hamownia, choc i tak to jeszcze nie wszystko, bo strojenie trwalo naprawde krotko, bo nie bylo czasu, musieli sie zbierac na zawody D1....... a tak ta nyska lata bokiem (filmik z przejazdu pokazowego Macieja Polodego na 1 eliminacji King of Europe 23 kwietnia 2006 -Poznan) http://www.megaupload.com/?d=H5FOBTOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 potencjal przeplywu t28 to ok 320KM Przepływku kompresora samego w turbinei to tak, ale nie strony wydechowej... Tak czy siak jaka moc tam jest - lata to ciekawie. [ Dodano: Pon 24 Kwi, 2006 ] Jaki to ma męski negatyw z przodu :shock: Piekna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Przepływku kompresora samego w turbinei to tak, ale nie strony wydechowej...Tak czy siak jaka moc tam jest - lata to ciekawie. co do mocy na t28 to widzialem juz kilka wykresow na stock'owych turbo s14a i byl tam niejeden powyzej 300ps... wiec widac ze jednak sie da. pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Kurde ale się zakręciłem... w S14 jest T28 a w waszych S14a siedzi zupelnie inna suszarka ma pojedyńczego ballberinga i oznaczona jest jako GT28R. Moje poprzednie uwagi kierowałem z myślą że to jest konfiguracja na zwykłej T28. Ale wpadka z mojej strony SORRY ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 GT28R jak wyczytałem ma potencjał do 350KM... Taka suszarkę bym widział u mnie pod maską :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 GT28R jak wyczytałem ma potencjał do 350KM... Taka suszarkę bym widział u mnie pod maską :D:D Chyba CI się pomyliło z GT28RS na podwójny ballberingu, zwykła R-ka ma deczko mniejszy potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość banan78 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Kuba suszarki w s14 i s14a nie zmieniły się chyba że pod koniec produkcji wersji a. Ta suszarka to jest zwykłe t28 z aem na pokładzie i stąd ten przyrost. Duża róznica jest jak wysterujesz swinką a stand alonem prawda? Ostatni rok produkcji szła T28r na pojedynczych łozyskach. Czyli jednak da się nadmuchąć na T28 300koni bo z tego co sie orientuje to wszyscy twierdzili że nie wyda a jednak. Daje rade jak zobacze 3 z przodu u siebie to sobie odpuszczam. Moze pójde po bandzie i sobie załoze coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi