Gość ryba! Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam!jak w temacie,mam taki problem,kiedy odkrece wlew oleju na głowicy,przy włączonym silniku,to jest tam strasznie duze cisnienie,wiec moja prosba,do użytkowników tych samochodów,jak mozecie sprawdzcie,czy u Was jest tak samo cisnienie,czy cos u mnie nie tak!?,z gory mowie,ze auto nie straciło mocy,bo na początku podejrzewałem popękanie pierscieni na tłokach,ale raczej to wykluczam,bo autko chodzi w miare cicho,dodam ze patrzyłem w rodzinnej corolli i tam cisnienie jest znikome,w dieslu u znajomego nie ma go wcale :wink: z góry dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dziś sprawdze i dam Ci znać [ Dodano: Czw 13 Kwi, 2006 ] Sprawdzałem i nie zauważyłem nic takiego.Może sprawdz sobie czy nie masz zapchany filtr PCV i dlatego zbiera Ci sie cisnienie pod pokrywą zaworów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Filtr całkiem wyciągłem i jest to samo,dzieki za fatyge.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.