Gość wielkimisiek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam mam problem z nissanem gdy jest cieplej w lewym przednim kole są jakieś trzaski tak jak by coś obcierało nie wiem co jest może ktoś wie??? Gdy jest zimno problemu nbie ma tylko przy cieplejszej pogodzie???POMOCY????!!!!! :neutral: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomcat Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Za mało danych. Trzaski są metaliczne i wydobywają się podczas normalnej jazdy na wprost? A może tylko w czasie jazdy po dziurach? A może przy mocno skręconej kierownicy? Sprecyzuj sytuecje w których się pojawiają, to spróbujemy Ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wielkimisiek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam ponownie ten trzask jest nawet gdy na postoru kręce lekko kierownicom pomocy co to jest ?????? :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radkiewicz Krzysztof Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Wybity sworzeń dolnego wahacza,a może końcówka drążka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DuMonde Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Może ci tez trzaskac na łączniku to sie czesto zdaza szczegolnie po wymianie swozni wahacza i tulej - czesto dopiro wtedy wahacz zaczyna pracowac jak powinien ze szczelin wylatuje nagromadzony przez lata brud i czasami zaczyna trzaskac szczegolnie przy jezdzie prosto.Wysidz z auta i na błotniku podociskaj go w dół - jak trzeszczy to bedzie to.Mam to samo ale cie pociesze - nie trzeba od razu wymieniac bo oryginal jest dosc drogi ( w za***nym serwisie kosztuje 1000pln).Mozna zorbic jednak tkai myk - rozkrecic to nie zdejmując nawet nakretek tylko task zebys widzail gwint i popsikac WD-40. Na jakis czas pomoze.C'yaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.