Gość po_co_mi_nick Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 wybieram się z kumplem na giełdę po części i żeby nie przepłacać chciałem spytać po ile mniej więcej są te części: -klamka (sam plastik) -atrapa -silniczek od tylnej wycieraczki (po lifcie, ma leżeć) -przedni błotnik -przedni zderzak Wszystko do K11 94r Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 klamki używane są w cenach okolo 40 zl.A na ktora gielde jedziesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość po_co_mi_nick Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 do Gliwic. z tą klamką tak myślałem, że do 50zł, w ASO chcieli 109zł Nie wiecie ile te inne części się cenią?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To daj znac jak poszukiwania bo tez potrzebuje dwie klamki zewnetrzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwar00 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Polcar miał w cenie 15- , to były czasy jak towarek był na półce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Tzn. mają w swojej ofercia w takiej cenie czy mieli??.Ja na ich stronie wyczytałem ze mają swoje przedstawicielstwo na ul Chorzowskiej w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.