Gość Eda Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 po sprzedaniu P10 zakupiłem sobie P11. w zakupie pomógł mi nasz miły kolega z klubu zeusik . Mam pytanie nie święcą mi lampy stopu, ale te światełko na szybie świeci co może być przyczyną :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Sprawdź jeśli są dobre żarówki czy dochodzi prąd do nich Albo zaśniedziały styki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomcat Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mnie to takie historie kojarzą się z zdwonami od tyłu. Na szybko drutowane połączenia przy naprawach blacharskich często właśnie czymś takim się kończą. Przejrzyj instalację tylnych świateł i zobacz czy nosi ślady ingerencji. Jeśli nie, a żarówki są sprawne, to faktycznie należy zainteresować się stykami w lampach, ew. gniazdami żarówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 te 2 lampy nie "wiszą" czasem na jednym bezpieczniku? Reszta świateł tylnych jest? I proponuje dopisać do tematu że chodzi o problem ze światłami stopu 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.