gre Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ciemność widze ciemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 chyba niczyje do wziecia bo bez tablic :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 hmmm nawet mi sie podoba, nawet nawet .... tablice sa ale zamalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 łaaaaa..... szczena az mi opadła, :razz: ja chcem zeby i mi tak zrobili autko hehe, ma ktos moze pozyczyc 2000zł - bo tyle zycza za ospojlerowanie autka mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radezz Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Nakleic jakis fajny VINYL i zglaszamy do EA aby w nowej czesci Need For Speed byl Nasz ukochony Nissanik Sunny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 a mnie sie podobaja te orginalne progi do nabycia na allegro juz za niezwykla cene 54,99zl :!: wyglada jakby bokiem wpadl na slupek kozak :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 te progi hm. hm. te progi lepiej by wyglądały bez tej nakładki z tyłu ale ogólnie fajny :smile: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.