Gość bartek_almera Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam, Jak w temacie, chce zmienic galke zmiany biegow, ale nie wiem jak sie zdejmuje orginalna galke. Chce kupic nastepujaca galke, czy bedzie pasowala?: http://www.allegro.pl/item98532562_galka_b..._seat_ford.html Prosze o pomoc pilnie. Dziekuje bartek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ajac Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 na konkurencyjnym forum nissana tu masz link do tego wątku: http://www.autocentrum.pl/index.php3?FF=75...&showform=0 Powodzenia , bo ja zrezygnowałem. Jak Ci się uda to opisz to na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek_almera Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Cholercia, Ja dzisiaj rozerwalem galke, a pod galka znajduje sie gruba, stalowa koncowka. Nie wiem co robic bo kupilem na allegro nastepujaca galke i nie wiem czy dam rade zamontowac??? Czy po zdjeciu galki, moge zamontowac w/w galke z allegro. Prosze o info!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marins Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 to jest bardzo proste. chwila strachu i po bólu:) rozcinasz ta gabke i zdejmujesz ja . ukaze Ci sie wtedy metalowa raczka przypominajaca wielka srube z szesciokatem. bierzesz duzy klucz lub francuza i odkrecasz, nastepnie zakladasz nowa dokrecasz i jezdzisz:) dokladnie to niwiem jaka ma srednice drazek ale moja galka montuje sie w ten sam sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Weź żabkę albo jakiś pożądny klucz pasujący do końcówki i odkręć tę końcówkę. Nowa gałka wygląda tak, jakby była skręcana na trzy kolce, więc powinna mieć w komplecie tulejki, żeby nałożyć na gwint który zostanie po starej gałce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek_almera Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ufff dziekuje ludziska juz mnie pocieszyliscie. A juz myslalem ze beda musial oryginalna galke kupic w nissanie - koszt 230PLN!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsiaze Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mam podobny problem tyle ze w N15stce,moze mnie ktos poinstruuje jak to cholerstwo sie sciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fostof Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 xsiaze bierzesz zabke albo cos w tym stylu, owijasz szmatka galke co by jej nie uszkodzic i odkrecasz, ja mocno musialem szarpnac i klej popuscil (bo z tego co pamietam to oprocz tego ze byla przykrecona to tez przyklejona) i odkrecilem...0 problemu minutka roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsiaze Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Dzieki serdeczne za podpowiedz,tylko nasuwa mi sie pytanie jak zamontowales nowa gale i czy kazda inna bedzie w to miejsce bedzie pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fostof Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zamowilem z allegro, dolaczone sa pierscienie ktore dopasujesz pewnie do kazdego auta wiec zakladasz taki pierscien nasuwasz galke i przykrecasz 3 srubami takimi ostro zakonczonymi. a to ta galeczka (model 5) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99443872 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi