Gość profes Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam! U brata szyba pękła. Trzy czy cztery rysy o długości 2-4cm rozchodzą się promieniście w miejscu poniżej wycieraczki. Jak znam życie, to pewnie nie dostanie przeglądu. Czy ktoś naprawiał/ wymieniał na nową? Jakie to są koszty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Wymieniałam w Wa-wie na ul. Bonifacego, na tzw. zieloną (najdroższą :wink: ), bo takie mam pozostałe i razem z uszczelką zapłaciłam 370zł, polecam bardzo mili i uczciwi ludzie. We wszystkich wielkich firmach zajmujących się wymianą szyb krzyczeli minimum 500zł!!! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Dzięki serdeczne, znaleźliśmy u Jaan-a w Płocku za 360zł z wymianą. Niestety, bez znaczka Nissan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ostatnio wymieniałem szybe w K10 :] do wymiany są potrzebne 2 osoby i z 4 metry jakiegoś przewodu :] trwało to około 20 minut :] a kosztowało tylko 220 zeta bo wymieniałem z kumpem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.