Gość Chińczyk Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam!!!! Na wstepie chcialbym przeprosic za to, ze pytam o Suzuki Swifta....Niestety, ale forum Suzuki jest strasznie cienkie...Tutaj jest tylu profesjonalistow...Otoz moja kobietka kupila sobie Suzuki Swifta z 2005 roku, tego ala'morisa......No i zauwarzylem, ze przy hamowaniu piszcza hamulce...Samochod ma przejechane 15000 km, byl autem testowym... Nie sadze, aby przez rok zjechaly sie hamulce....Jakie sa wasze sugestie??? Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 moze bylo ostre hamowanko i klocki sie troche zeszklily ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chińczyk Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 co to znaczy zeszklily?? Jezeli chodzi o hamowanie, to bardzo dobrze hamuja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 zeszklily - ze jak za ostre jest hamowanie i przegrzejesz klocki robi sie na nich na wierzchu taka twarda warstwa ktora nei hamuje tylko sie slizga... ponoc to mozna pojechac jakos pilnikiem ale nie wiem... ja bym wolal wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietia_pk Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 a hamulce piszczą tylko przy lekkim wciskaniu pedału czy przy mocnym też ?? Bo u mnie w Jetce jak miałem wątpliwej jakości klocki to również piszczały ojciec kupił tańsze klocki ale za to tarcze musiał wymieniać i piszczały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chińczyk Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 dzisiaj lukne...jak ta sprawa wyglada.... ale cos mi sie chyba wydaje, ze przy lekkim hamowaniu, w sumie moja Kobietka caly czas lekko hamuje....dzisiaj beda proby ostrego hamowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 U mnie W CC wystarczyło porządnie wyczyścić zaciski i przesmarować (?) tłoczki. Problem zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chińczyk Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 a wiec pisk hamulcow powstaje przy lekkim hamowaniu...jak temu zaradzic..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietia_pk Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 U mnie pomogła wymiana naklocki innej firmy kwestia ile ci tych starych jeszcze zostało albo możesz kobiete nauczyć dęba stawać przed każdymi światłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chińczyk Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 heheh, dobre...a jak myslicie, skoro auto jest na gwarancji to w serwisie mogla wymienic na inne?? albo cos zaradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietia_pk Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 nie wiem czy coś zrobią ale napewno se nieźle policzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi