Gość czex Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Z moją almerką mam tak, że jak pojeżdże ostro przez kilka minut to zapala się Check Engine i pali się już długo. Potem znowu znika i się nie zapala dopóki nie zaczynam ostro jeździć. Czy ktoś miał podobnie ?? [ Dodano: Sob 22 Kwi, 2006 12:50 ] czy nikt nie miał podobnej akcji ze swoją almerą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Sondy lambda sprawdzone? Co z czujnikami położenia wału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioterr Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 witam mnie również wczoraj zaświeciła sie żólta lampka kontroli systemu pracy silnika. Nie wiem co robić ? jeździć i czekać aż zgaśnie czy może kiepskie paliwo? w serwisie podłączą kompa i skasują jak za zboże! pioterr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasios Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 U mnie lampka po ostrej jeździe paliła się już na stałe, nie chciała zgasnąć i zmusiłem się, aby podjechać do serwisu. Podpieli pod kompa i wybiło, że był to błąd czujnika prędkości (60 PLN w plecy).Po 3 razie wkórzyłem się i odłączyłem akumulator na 3h i jak ręką odjął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.