Gość bercik Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Mam mały problem z sunnym N14 GA16DE. Od jakiegoś czasu nie chodzi mi na 3 cylindrze. Wymieniłem świece, przewody, aparat zapłonowy, wtryskiwacz i dale jest to samo. zrobiłem dzisiaj diagnostyke silnika i wyszło mi ze jest bład 21 - BRAK SYGNAŁU ZAPŁONU. Dodam ze auto normalnie odpala tylko nie chodzi na 3 cylindrze. Czy ten błąd ma cos współnego z moja usterką?A jezeli nie to co mam walniete ze wyskakuje kod 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_24 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Kod 21 to brak sygnału zapłonu.Sprawdz (cewke zapłonową moduł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 To napewno nie jest wina aparatu zapłonowego. Wkładałem 2 inne i dalej było to samo. Wiązka tez odpada bo elektryk dokładnie ja przejrzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 A moze stacyjka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.