Gość rychu Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 W mojej primerze P11 stwerdziłem wodę w zagłebieniu na koło zapasowe. Po wyjęciu koła było tam 2-3 cm wody. Skąd tam sie wzięła?? Wcześniej kilka razy zauważyłem wilgotną wykładzinę z lewej strony, w okolicy światła, ale nie przywiązywałem do tego wagi, ale dzisiaj mnie to zmartwiło? Może ktoś juz to przerabiał?? Prosze o wsparcie, gdzie szukać dziury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ktos juz opisywal problem,z tego co pamietam to cieknie przez lampe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Masz szyberdach?????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba.boss Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Masz szyberdach?????????????????????????? niebardzo wiem co moze miec z tym szyberdach :-k :632: )) pzd Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ma bardzo wiele. Ponieważ od szyberdachu w każdym słupku idą wężyki i mi np. taki wężyk wyskoczył i też miałem wode w bagażniku. Te wężyki powinny być wypuszczone po bokach i na dól, żeby woda sobie spływała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rychu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Masz szyberdach?????????????????????????? Nie, nie mam szyberdachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piko70 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja to przerabiałem u siebie :evil: ale czarny silicon między bagażnik a tylną lampę i ani kropli więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.