mimier Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 moze w przyszlym mies w ramach zajec szkolnych sie wybierzemy na hamownie to sie sprawdzi ;p no nareszcie ...jak okaże się co mody dały u Ciebie to może i ja się skuszę na wałeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 dziekować za foto Ja w weekend przełożę, za dwa tygodnie mamy grupowo umówioną hamownię, to dam znać. Seria trzyma mi 79,9KM (a to zdławiony niemiec), pojadę na te same rolki i zobaczymy Czy jest coś (oprócz łopatologicznego podręcznika wymiany) co powinienem wiedzieć, zanim się do tego zabiorę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Pamiętaj o tym, aby dobrze oznakować (mocnym markerem) znaki na łańcuchu i zębatkach ;P wałków inaczej nie wsadzisz, ale zębatki tak. Byle jaki marker się zmaże i lipa ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 wczoraj rozmawiałem z zaprzyjaźnionym mechanikiem.. ZAżyczył sobie 250zł za przełożenie. Pieprze, sam się za to zabiorę.. WG niego to kupa roboty i podobno łatwo coś skopać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 a po co mazac markerem ...wystarczy schemat rozrzadu ...jakby co moge udostepnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 niby wystarczy ale nie zawsze znaki się pokrywają. trzeba kilka razy obrócić wałem żeby cechy na łańcuchu pokryły się z znakami na kółkach rozrządu. w sumie prosta robota. dokręcajcie wałki kluczem dynamometrycznym koniecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 a Czy jest opcja, że łańcuch przeskoczy na dolnym kole? Jak temu zapobiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Masz napinacze, także nie powinno przeskoczyć ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 w podanym nizej temacie opisze juz nie dlugo najprostrzy sposob aby uzyskac te 100 km w ga14de ;-) http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=612594#612594 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 no i ile jeszcze Nm dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 doszlo sporo tych niutonow bo auto jedzie juz od dolu ...ale jeden problem sprzeglo padlo ...ciekawe dlaczego ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ..ciekawe dlaczego ...?? More Power :diabel2: :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 ale jeden problem sprzeglo padlo ...ciekawe dlaczego ...?? ...korciło pewnie żeby poupalać [ Dodano: Nie 22 Mar, 2009 02:34 ] kurcze sergiej coraz bardziej mnie korci, żeby pójść w Twoje ślady :kosci: ...ale narazie wymienię kolektor ssący i po przejściu na blosa chciałbym zhamować autko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 miemier warto bo radosc z jazdy jeszcze wieksza ... tylko nad sprzeglem trzeba pomyslec bo moje juz padlo ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viper005 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam, czy ktoś może posiada na sprzedaż kolektor dolotowy ten z oznaczeniem 73C do almerki N15 1,4??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 no z tym jest ciężka sprawa poszukaj aut na części i pytaj ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viper005 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 szukam, szukam ale narazie nie moge znaleźć tego kolektorka... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Witam, czy ktoś może posiada na sprzedaż kolektor dolotowy ten z oznaczeniem 73C do almerki N15 1,4??? Napisz w dziale Części kupię/szukam/sprzedam http://www.nissanklub.pl/forum/viewforum.php?f=18 Większa szansa że ktoś odszuka Twój post. szukam, szukam ale narazie nie moge znaleźć tego kolektorka... :/ Szukaj na allegro takich silników i dzwoń po ludziach. PS. nie marudź Pzdr. Pgaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viper005 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Właśnie wstawiłem ogłoszonko w tym dziale Dzieks za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxko Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 mam takie pytanie czy wałki od 1.6 w silniku 1.4 podnoszą bardzo spalanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raworB Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Siemka, co do cześci do N15 polecam cześci od "kulpa23" (allegro). Szybka dostawa, konkretny koleś. Zakupiłem juz u niego kolektor ssacy i czyjnik abs, wszystko działa w najlepszym porzadku. W razie jakichkolwiek problemów niema problemu ze zwrotem pieniedzy.Oto jego tel 500 271 630, inowrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viper005 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Niestety i u niego nie ma tego kolektorka w wystawionych rzeczach na allegro. Trzeba będzie jeszcze poczekać. Dzięki za nr tel do niego, skontaktuje się z nim w tej sprawie jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raworB Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Lepiej do niego zadzwonic, ma naprawde ogromny wybór. Niezapominaj o targowaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viper005 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 hehe, dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mapeciontko Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 jak wyglada to w przypadku GA14De czy podejdzie tam kolektor dolotowy od GA16DE lub o primki 1.6 ? oczywiscie 73C. A co do samej wymiany to domyslam sie ze lepiej wymieniac sam kolektor bez wtryskow i reszty gratow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi