Gość bartekz5 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam! potrzebuje pomocy, gdyz w mojej maximce nie załaczaja sie wiatraki i nie wiem co sie dzieje. Sprzet sie szybko grzeje. Ktos wie jak sobie z tym poradzic, albo chociaz gdzie znajduje sie tam termostat?? pozdrawiam bartekz5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 za pare godzin ci pomoge. w pracy jestem a ksiazke mam w domu. masz silnik VG czy VE?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekz5 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Bodajze VG30. A czym sie oba roznia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Bodajze VG30. A czym sie oba roznia?? moca. jeden nowszy a drugi starszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekz5 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 no moj ma 170 km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 no to tak. sprawdz nastepujaca rzeczy: bezpieczniki i przekazniki, sprawdz tez czujnik temperatury ukladu chlodzacego i termostat. (szukam go i nie moge znajsc w silniku VG) [ Dodano: Nie 23 Kwi, 2006 ] http://www.autozone.com/servlet/UiBroker?F...23d801f4c66.jsp o prosze tu masz linka co gdzie i jak.mam nadzieje ze pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekz5 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Wielkie dzieki poszkam i dam znac jakie beda wyniki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.