Gość rak Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam mam prośbe . może znajdzie sie ktoś kto prześle mi część elektryczną do manuala N16 FL-ki. mam od 2 m-cy problemy z zegarami (po wymianie zegarów - brak sygnału prędkości i zliczania km). zwykły manual pdaje schematy od czujnika predkości w skrzyni biegów, ale w mojej almerce czujnika nie ma - jest zaślepiony. prawdopodobnie pobiera sygnał z ABS-u ale potrzebuję jakiś schemat połączeń, któredy to idzie. może znajdzie się coś w manualu od FL-ki. z góry dziękuję rak kamykr@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ajac Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dostałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rak Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Dostałem. wielkie dzięki. na pierwszy rzut oka też nie ma nic o pobireraniu sygnału z ABS-u ale będę szykał dalej. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.