Gość klamey Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Co to za wężyk (taki cienki fi 4 mm) z tyłu obudowy filtra powietrza i co się może stać jak będzie odłączony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 masz samochód z gazem? jeśli tak, to jest to doprowadzenie gazu go miksera - pod warunkiem, że masz instalację mieszalnikową. A co do twojego pytania co się może stać. W samochodzie rurki i kabelki są po to, bo są potrzebne. Po coś producent wydał na nie pieniądze prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 zgasnie samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 masz samochód z gazem? jeśli tak, to jest to doprowadzenie gazu go miksera - pod warunkiem, że masz instalację mieszalnikową. A co do twojego pytania co się może stać. W samochodzie rurki i kabelki są po to, bo są potrzebne. Po coś producent wydał na nie pieniądze prawda? wiesz fi4mm ( a tyle pisze autor) to troche malo do doprowadzenia gazu. jak dla mnie to jest to cos z kompensacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Co to za wężyk (taki cienki fi 4 mm) z tyłu obudowy filtra powietrza i co się może stać jak będzie odłączony? A dlaczego chcesz odlaczyc ten wezyk? czy jest cos nie tak? Opisz najpierw problem, bo zgadywac to sobie mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klamey Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opiszę dokładnie całą sytuację: Podczas wymiany filtra paliwa musiałem zdjąć obudowę filtra powietrza (mało miejsca LPG) i okazało się, że była złamana rurka na którą nachodzi ten wężyk i się tak zastanawiam czy to miało jakiś wpływ na pracę silnika. Rurkę przykleiłem i założyłem wężyk, ale nie zauważyłem żadnej różnicy w pracy silnika, więc zapytałem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.