Gość luulcak Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 witam dwa krotkie pytnka moze ktos sie spotkal z czyms podobnym i mi pomoze 1. pedal sprzegla, przy naciskaniu i puszczaniu czasami cos w nim puknie , jakby byl jakis luz na pedale nie na lince? takie pukniecie i delikatne drgniecie? moze jest tam jakas regulacaj czy cos? 2. szyba ( wiem ze ten temat byl juz kiedys poruszany ale..) szyba boczna przod, jest tam przy prowadnicy na dole taki plasticzek mocujacy zapobiegajacy drganiom owej szyby, ja go nie mam?! i szyba jesli jest otwarta strasznie tlucze ( tak ze nie slysze jak puka pedal sprzegla hahaha) moze ktos ma jakis patent czym by to zamienic bez kupna calej prowadnicy? z gory wielkie dzieki pozdrawiam łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik86st Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 LOL, a ja się zawsze zastanawiałem po cholere ten plajstik taki wystaje... I jak to niby działa że szybs się nie trzęsie? taka mini owiewka czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luulcak Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 nie wiem czy mowimy o tym samym, ja mam na mysli taki plastik ktorego nie widac, jest on na dole szyby w prowadnicy, trzeba rozkrecic drzwi zeby go zobaczyc, a ty chyba mowisz o tym malym czyms na ramie szyby w drzwiach, tez nie wiem po co to, jakas zaslepka czy cos?! pozdrawiam łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.