bolek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Szanowni Koledzy rozebrałem całą p 11 i do dziś poszukuję miejsca gdzie może być czujnik temperatury zewnętzrznej ten co daje sygnał na wyświetlacz na deskę rozdzielczą na wyświetlacz według mojego zdania powinien być gdzieś koło klaksonów niestety po złożeniu nie ma odczytu na desce a nigdzie mi się nie rzucił w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 zdaje mi sie ze z przodu gdzies przed chlodnica. Umie przynajmniej tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 tam się właśnie spodziewałem dzięki za podpowiedź a jak byś mógł to spisałbyś nr części i mi wysłał odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Hej sprawdzalem dokladnie i czujnik znajduje sie posrodku belki, pomiedzy sygnalami , pomiedzy zderzakiem a chlodnica. Nr nigdzie nie widzialem :sad: ale znalazlem to: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=100530670 :razz: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.