Jerzy Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Mam micre z 1992 1.2 LX nagle zniknela iskra.Fachowiedz sprawdzil,ze cewka oraz bedacy pod nia modul jest dobry.Nie wiem co robic jesy jakes urzadzenie pod fotelem pasazera i nie wiem do czego jest.Pomozcie moze ktos ma schemat elektryczny.Serwis jest do tego rocznika bezradny.Z gory serdecznie dziekuje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 aparat zapłonowy masz dobry? sprawdź stan kopułki i palca na początek a jak to nie to to sie bedziemy potem martwić dalej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 aparat zapłonowy masz dobry? sprawdź stan kopułki i palca na początek a jak to nie to to sie bedziemy potem martwić dalej :wink: Kopułka dobra,brak iskry z cewki do aparatu.Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Gdybam sobie bo 100% to nie jest: urzadonko pod fotelem steruje cewka zaplonowa. Dochodzi do niego sygnal z tego czujnika spod kopulki oraz z czujnika podcisnienia. Na tej podstawie ustala punkt zaplonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Narazie dzieki za te informacje.Zobacze co da sie zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jerzy mialem to samo tylko z w primerze. Zapraszam do poczytania tego http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=16404 Sprobuj go odpalic z kabli. Tak zeby stacyjke ominac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeroM Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No to może kabel WN z cewki do aparatu zapłonowego? Sprawdzałeś go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.