Gość wieko Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Witam! Kupiłem na Allegro Kayaby Excel-g przód i w związku z tym mam pytanie odnośnie gumowych osłon amorów. Szukałem na forum tego tematu ale nic sensownego nie znalazłem. 1. Jak z Waszego doświadczenia wygląda żywotność osłony "jakiejś tam" marki, a ile oryginału? 2. Czy warto wymienić przy okazji górne mocowanie amortyzatora (gniazdo)? - almera ma przejechane 168tyś...więc nie wiem czy warto być nadgorliwym . Wymieniłem ostatnio tyły (Sachsy) i tam włożyłem osłony które już na pierwszy rzut oka nie wyglądają za porządnie, więc teraz przy przodzie zastanawiam sie co załóżyć... w końcu ta kawał gumy ale za to bardzo ważny... No i wymienić tą osłonę to też nie jest takie hop-siup:) Czekam na Wasze sugestie... Pozdr.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek101120 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ja kupilem gumy oslaniajace amory za 40 pln sztuka i sa solidne zakladam w przyszlym tygodniu w ASO zawolali 170pln za sztuke smiech na sali orginalne gumy zmieniam przy przebiegu 125 000km bo po przegladzie okazalo sie ze popekaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbysio Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 przerabiałem ten temat .Zakladaj zamienniki wytrzymają dłużej niż orginały z ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek101120 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Jak beda z dobrej gumy to wytrzymaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.