Gość pawel_24 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Witam.Mam do kupienia felgi 16" BORBET A i nie wiem czy bez problemu mozna na nich jeździc i czy wogóle bedą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 podaj szerokosc felg ja zalozylem osattnio 15" OZ racing z oponami 195/50/R15" - to wydaje mi sie optymalne dla sunniaka n14 - jezeli chodzi o komfort i prowadzenie na 16" bedziesz musial dac juz oponki minimum 45 grubosc moze nawet 40 zeby nie bylo przeklaman licznika a to juz na nasze drogi moze byc niebezpieczne dla felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ja w n13 mam 195/50/15 - i zrobił sie sztywny - wszelkie bolączki zawieszenia odrazu wyszły. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 do n14 16" to opony 215/40 mam taie felgi z oponami to darowalem sobie ladnie wyglada ale nie na nasze drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 do n14 16" to opony 215/40 mam taie felgi z oponami to darowalem sobie ladnie wyglada ale nie na nasze drogi musiałbys miec z 200 konoi zeby to jakos sie rozpedzało :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 do n14 16" to opony 215/40 mam taie felgi z oponami to darowalem sobie ladnie wyglada ale nie na nasze drogi musiałbys miec z 200 konoi zeby to jakos sie rozpedzało :sad: Oj chyba bedzie malo.... :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 ja jezdzilem na takich i narzekalem jedynie na szorowanie o nadkola z tylu i te pier.... drogi no i jazda na koleinach podczas zmiany pasow i hamowania jak nie tzryma sie mocno kierownicy to mozna jadnie wywinąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Głębiu Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 a na 205/50/15 jak się jeżdzi może ktoś ma coś takiego . Jak się na tym jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_24 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 KOlega ma takie same w bmw E-30 z silnikeim 1.6 i niezłe sie zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 bmw E-30 z silnikeim 1.6 i niezłe sie zbiera bmw z 1.6 sie nie zbiera.... wiem bo jezdzilem takim... bmw to minimum 1.8is... a najlepiej 325 do poruszania sie a nie toczenia... wiem co mowie bo jak szukalem samochodu to sie zastanawialem nad bmw.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi