t0masz Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 A wiec tak jak w temacie po zimie troszkę sie zmieniła. Oceńcie sami czy na lepsze. I to na tyle. Pozdrawiam wszystkich [ Dodano: 02 Maj 2006, 18:38 ] oł a może tak? [ Dodano: 02 Maj 2006, 18:43 ] Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Zjecie 5 Zdjecie 6 Zdjęcie 7 Nom i teraz się już powinno otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 piknie panie piknie. ty masz manuala?? ja myslalem ze same automaty sa w klubie procz mnie i jacy. w takim ukladzie welcome to the dark side Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Manuale ale małolitrażowy 140 KM to dla mnie o jakies 100 za mało. Wielki a jak zegary? podglądnołem od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 zagary wypas. widze ze masz biale wskazowki, na jaki kolor je podswietlasz?? aha no i zajefanie wygladaja te chromowane pierscienie wokol zegarow (tez mysle takei kupic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pozora Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 bardzo pyszne auto 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklop Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 No ładne cacko.... fiufiufiu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Nadaje sie Szybki robione folia ? Przod chyba troche za ciemny :/ Nie bedzie problemow z podbiciem dowodu ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Nadaje sie Szybki robione folia ? Przod chyba troche za ciemny :/ Nie bedzie problemow z podbiciem dowodu ? Pozdr. nie sa za ciemne. jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Ja wiem ze jest ok wizualnie, ale nie wiem czy Smerfom sie spodoba. :] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 ładne autko w całej okazałości... a jakie masz CB ?? bo z tymi antenkami dwoma to wyglądasz jak wóz pościgowy nieoznakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Jeśli chodzi o szybki to folia 35 tył 20 przód. Są przyciemnione 2 lata i przez ten okres miałem 15-18 kontroli nigdy nie było problemu <pirat> , Z przeglądem też ok, nikt nawet nie zauważył ze przód jest nie fabrycznie przyciemniony. A CB to president taki fajny z głośniczkiem z przodu wiec mogłem go zabudować pod radiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Bardzo ładna! Podoba mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 bardzo ładna, sam na taką choruję od jakiegoś czasu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 bardzo ładna, sam na taką choruję od jakiegoś czasu :wink: to na co czekasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 piknie panie piknie.ty masz manuala?? ja myslalem ze same automaty sa w klubie procz mnie i jacy. w takim ukladzie welcome to the dark side Noooo Wacu ......nie zapominaj o mnie ...od stworzenia "manual" A Faktycznie furka fajnie zrobiona ....podoba mi sie. Z tymi felami to mi troche moja przypomina Jak sie troche ogarne to tez wrzuce jakies fotki : 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 bardzo ładna, sam na taką choruję od jakiegoś czasu :wink: to na co czekasz?? na pogodę dla bogaczy czyli wielką kumulację w lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 ladna furka :wink: ladne felusie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi