Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P10/W10] zegary z anglika - czy podejdą?

Gość skYwriter

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skYwriter

Witam, pytanie jak w temacie: czy do P10 1.6 na gaźniku - prędkościomierz na lince podejdą zegary z 2.0 ?(np. 93-94r.-wtrysk)-anglik i czy np. obrotomierz będzie działał? Bo z tego co już wyczytałem przy próbie przełożenia z diesla będą z nim problemy.

Pzdr.

Gość alexwa

Właśnie podmieniłem zegary w P10 - obrotomierz oczywiście nie dzała. Wyprowadziłem kabelek od obrotomierza ale nie wiem gdzie go podpiąć do ECC na wejście 3 czy gdzie indziej. Mam problem ze zlokalizowaniem ECC - gdzie on się znajduje? POMOCY

Gość skYwriter

A z jakiej wersji wsadziłeś zegary, że obrotomierz Ci nie działa?

A co do jego podłączenia to użyj opcji : szukaj, ktoś już o tym pisał.

Gość alexwa

Wersja obrotomierza jest mi nie znana. Układ ścieżek jest inny niż w obecnym. Obrotomierz nie działa bo tak jak pisałem brakuje przewodu i z nim mam problem.

Gość skYwriter

Chodziło mi o to, z jakiej primery są te zegary, które wsadziłeś - silnik, rocznik, benzyna/diesel? Ja mam 91r. i nie wiem którą wersję zegarów mogę zastosować.

Czy np. zegary z primery 94r. 2.0 podejdą do 91r. 1.6 ?(czy obrotomierz i reszta będzie działał)

[ Dodano: Czw 04 Maj, 2006 ]

Ponawiam pytanie bo nie wiem czy brać - zegary od P10 2.0 94r. anglik, czy oprócz tego, że przełoże folie ze starego coś jeszcze muszę przerabiać?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...