Gość oskaritto Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Czesc!Kupilem lusterko po stronie kierowcy poniewaz poprzedni wlasciciel je uszkodzil i nie mozna bylo nim sterowac.Powiedzcie mi czy rozni sie czyms lustro od sedana do krotkiego?bo tak mam na opakowaniu napisane ze to jest do sedana...z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 W zasadzie niczym nie powinno sie roznic, ale dla pewnosci zadzwon sobie do servisu nissana i zapytaj o roznice lub o kod fabryczny dla jedngo i drugiego autka i wszystko sie wyjasni :wink: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskaritto Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 W zasadzie niczym nie powinno sie roznic, ale dla pewnosci zadzwon sobie do servisu nissana i zapytaj o roznice lub o kod fabryczny dla jedngo i drugiego autka i wszystko sie wyjasni :wink: Pozdrawiam. jak na moje oko wyglada ze szklo jakby bardziej oddala...ale to moze tylko tak wyglada??porownywalem z inna na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Mozliwe ze bedzie bardziej wypukłe w koncu sedany sa troszke dłuzsze, ale chyba najpewniej załatwisz sprawe w servisie,ale z drugiej strony jak juz kupiłes to sam zobaczysz czy sa jakies roznice podczas jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.