Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

kolanka do CAI

INC
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ma ktos dostep do jakis tanszych kolanek ?? nie zalezy mi na kolorach a te z jacky sa cholernie drogie :/ potrzebuje jednego 90st i dwoch 120st i jeszcze lacznika elastycznego rura - stozek... ale bez jaj zeby kolanko mnie kosztowalo tyle co rura....

aha, fi 80mm

...Jakis taki dla majsterkowiczow w kazdym razie. Kumpel robil z kibel-rury ale na pewno znajda sie takie o wiekszym uroku :)

gumowe ?? :) jak tak o gites... moze znajde poprostu w sklepie hydraulicznym :D

bo z tego co wiem 80mm nie jest wymiarem hydraulicznym :/ bede musial szukac czegos w okolicy tego wymiaru....

Mój dolot zrobiony jest w oparciu o rury PCV (hydrauliczne), a gumowe łączniki pochodzą od malucha (bodajże doprowadzenie ciepłego powietrza z silnika do kabiny).

Mój dolot zrobiony jest w oparciu o rury PCV (hydrauliczne), a gumowe łączniki pochodzą od malucha (bodajże doprowadzenie ciepłego powietrza z silnika do kabiny).

to ma fi 80mm ? jak tak to jutro kupuje :D rure mam zamowiona na 15 maja cale 28pln za metr :)

Gość greg76

kiedys trenowalem temat kibelrurek w obi ale tajk jak mowisz nie jest to rozmiar pod hydraulike. zdaje sie ze byly 60 i 90. w dodatku byl problem zeby to poskladac do kupy wiec odpuscilem temat i gdzie kupic alu rure juz Ci pisalem a kolanka i laczniki kupowalem w norauto.

pozdro

kiedys trenowalem temat kibelrurek w obi ale tajk jak mowisz nie jest to rozmiar pod hydraulike. zdaje sie ze byly 60 i 90. w dodatku byl problem zeby to poskladac do kupy wiec odpuscilem temat i gdzie kupic alu rure juz Ci pisalem a kolanka i laczniki kupowalem w norauto.

pozdro

rure juz znalazlem u siebie :) co do kolanek to wlasnie te kolorowe kur##sko drogie sa :/ a mi nie zalezy zeby wygladalo tylko zeby dzialalo

nie spiesz sie i nie drutuj, 25zl za kolanko to jeszcze nie fortuna...

nie chodzi o to :) tylko o to ze to nie warte tej ceny i to wkurza, musze jakiegos sklepu z hydraulika silowa poszukac :)

w sieci sklepow FeuVert przy Geant kolanka jacky sa po 19,99zeta 8) najtansze jakie znalazlem :wink: