Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

skrzynka przekaznikow

Dominik14

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Mam pytanie odnosnie ukladu elektrycznego.Jezeli mam przekrecona stacyjke w pozycji innej niz off(radio nie dziala swiatla tez tylko zegarek i lampka w srodku)to z szkrzynki przekaznikow co pare sekund slychac dwa rowne klikniecia.Czym to jest spowodowane?Dlaczego tak sie dzieje?Z gory dziekuje za odpowiedzi

Witam.Mam pytanie odnosnie ukladu elektrycznego.Jezeli mam przekrecona stacyjke w pozycji innej niz off(radio nie dziala swiatla tez tylko zegarek i lampka w srodku)to z szkrzynki przekaznikow co pare sekund slychac dwa rowne klikniecia.Czym to jest spowodowane?Dlaczego tak sie dzieje?Z gory dziekuje za odpowiedzi

a w jakim samochodzie ?? wedlug mnie to pompa paliwa podbija cisnienie

Sunny 1.4 16v elekt gaznik 1992 rok.To sa takie klikniecia w rownych odstepach czasu i dobiegaja ze skrzynki przekaznikow z prawj strony tak jakby cos sygnalizowaly

• 2 tygodnie później...

To tak.Sa tam2 zwykle bezpieczniki ale zwykle przeciez nie wydaja zadnego dzwieku i sa dobre wiec je moze zostawie.Sa tam tez 4 takie duze jakby bezpieczniki ale sam nie wiem co to dokladnie jest.Podaje oznaczenia:INHIBIT,DRIVING LAMP,RR WIPER,RR FOG LAMP.Nadal nie wiem czemu to tak klika jak jest stacyjka przekrecona na pozycje inna niz 0(odciecie zasilania prawie od wszystkiego).Bardzo mi zalezy na tym aby wiedziec co to jest i czy to oznacza cos powaznego

Proponuje zacząć od wylączenia tylnej wycieraczki, która pewnie jest zatarta i nie chodzi , natomiast przekaznik sobie cyka... (sprawdz pozycje pokrętla na dzwigience od wycieraczek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...