Gość Rybadr Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 trudno stwierdzic jakie wybarac..wczoraj bylem u mechanika..bo gdy autkiem troszke duzej pojezdzilem..to po kazdym hamowaniu cos mi piszczalo w klockach..wiec powiedzial mi ze tak moze sie robic bo material z ktorego sa klocki nie jest najlepszy..ale trudno to stwierdzic..wczesniej nic mi nie piszczalo ..moze gdy klocki sie zuzywaja a material nie jest najlepszy to tak wlasnie zaczyna tak piszczec..nie lubie tego odglosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaco Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 co do piszczenia i kiepskiego materiału klocków to prawda ale demontaż i przetarcie klocków (np o beton ) powinno na kilka miesięcy zaradzić (wszystko zależy od tego ile km robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 OK czyli mysłałem ze tylko w mojej primerce jest taka przypadłośc a z klockami to jakie wybrac? Ostatnio zmieniłem wszystkie tarcze i klocki, wybrałem tarcze Lukas a klocki Maff, jak narazie jest bardzo dobrze, nie brudzą felg (wcześniej założyłem klocki Texstar, normalnie masakra, alusy czarne) i fajnie hamują. Przy klockach Maff w komplecie są blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Levuss Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 OK problemy prawie rozwiązane gbyby nie te nieszczęsne obroty znajomy elektronik powiedzial ze mzoe to być wina regulatora napięcia bo coś z nim było nie tak wiec zakupiliśmy nowy jedak sprawa wygląda trochę lepiej auto zaraz po zapłonie łapie maks 800 obr ale jak sie juz nagrzeje to ma 100o obr i nie spada w czym moze dalej lezec wina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi