Gość Adam_Sz Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Czesc Mam pytanie, czesto po jezdzie samochodem, gdy zgasze silnik slysze metaliczne stukanie mniej wiecej z puszki (sorki, nie znam sie) ktora znajduje sie na podwoziu, na wysokosci tuz za przednimi kolami. Jest to podobny dzwiek jak ten, gdy rozgrzeje sie cos metalowego i pozniej podczas chlodzenia slychac stukanie. Chcialem sie zapytac czy powienienem sie tym przejmowac czy to raczej normalne ? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 CzescMam pytanie, czesto po jezdzie samochodem, gdy zgasze silnik slysze metaliczne stukanie mniej wiecej z puszki (sorki, nie znam sie) ktora znajduje sie na podwoziu, na wysokosci tuz za przednimi kolami. Jest to podobny dzwiek jak ten, gdy rozgrzeje sie cos metalowego i pozniej podczas chlodzenia slychac stukanie. Chcialem sie zapytac czy powienienem sie tym przejmowac czy to raczej normalne ? Dzieki Normalne i przyjemne dla ucha :mrgreen: Stygnacy uklad wydechowy, slychac go szczegolnie jak chwile wczesniej dales w palnik :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam_Sz Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ufff, no to spoko. heheh. kurde jak ja kocham moje auto, byel stuk i juz sie filmuje. ps. niedlugo bedzie w dziale Nasze Auta. szukajcie czerwonej K11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZIEMNIAK Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 U mnie coś takiego sie pojawia czasami gdy dodaję gazu. Jakiś mechanik powiedział, że to jest kawałek metalu (jakaś rura) w zasadzie niepotrzebna. Ale, że samochód mam od niedawna to jeszcez nie byłem u swojego mechanika. Jak coś sie dowiem to jeszcze napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 u mnie stukała osłona katalizatora do póki nie odpadła . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZWIERZAK Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 u mnie stukała osłona katalizatora do póki nie odpadła . Pozdro DOKŁADNEI WYPALA SIE GÓRNA OSŁONA KATALIZATORA OD STRONY SILNIKA DO WYJĘCIA BEZ NIEJ JEST OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.