Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] Metaliczne stukanie z podwozia

Gość Adam_Sz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Adam_Sz

Czesc

Mam pytanie, czesto po jezdzie samochodem, gdy zgasze silnik slysze metaliczne stukanie mniej wiecej z puszki (sorki, nie znam sie) ktora znajduje sie na podwoziu, na wysokosci tuz za przednimi kolami.

Jest to podobny dzwiek jak ten, gdy rozgrzeje sie cos metalowego i pozniej podczas chlodzenia slychac stukanie.

Chcialem sie zapytac czy powienienem sie tym przejmowac czy to raczej normalne ?

Dzieki

Czesc

Mam pytanie, czesto po jezdzie samochodem, gdy zgasze silnik slysze metaliczne stukanie mniej wiecej z puszki (sorki, nie znam sie) ktora znajduje sie na podwoziu, na wysokosci tuz za przednimi kolami.

Jest to podobny dzwiek jak ten, gdy rozgrzeje sie cos metalowego i pozniej podczas chlodzenia slychac stukanie.

Chcialem sie zapytac czy powienienem sie tym przejmowac czy to raczej normalne ?

Dzieki

Normalne i przyjemne dla ucha :mrgreen:

Stygnacy uklad wydechowy, slychac go szczegolnie jak chwile wczesniej dales w palnik :mrgreen:

Gość Adam_Sz

ufff, no to spoko. heheh. kurde jak ja kocham moje auto, byel stuk i juz sie filmuje. ps. niedlugo bedzie w dziale Nasze Auta. szukajcie czerwonej K11 :)

Gość ZIEMNIAK

U mnie coś takiego sie pojawia czasami gdy dodaję gazu. Jakiś mechanik powiedział, że to jest kawałek metalu (jakaś rura) w zasadzie niepotrzebna. Ale, że samochód mam od niedawna to jeszcez nie byłem u swojego mechanika. Jak coś sie dowiem to jeszcze napiszę.

u mnie stukała osłona katalizatora do póki nie odpadła ;) . Pozdro

Gość ZWIERZAK
u mnie stukała osłona katalizatora do póki nie odpadła ;) . Pozdro

DOKŁADNEI WYPALA SIE GÓRNA OSŁONA KATALIZATORA OD STRONY SILNIKA DO WYJĘCIA BEZ NIEJ JEST OK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...