Gość Mariu Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Witam Wszystkich Forumowiczów. Poszukuję opisu bezpieczników do Micry 1,0 1999r. Gdzie należy szukać bezpiecznika od świateł pozycyjnych , podświetlenia zegarów i deski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 kilka postow wczesniej wiesiek_almera wpakowal opis bezpiecznikow http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=17101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariu Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 kilka postow wczesniej wiesiek_almera wpakowal opis bezpiecznikow http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=17101 LEMUR Tak ale opis ten jest od wersji 1993 - jest tam 26 bezpieczników w kabinie - ja potrzebuję do wersji 1999r - u mnie jest 22 bezpieczniki A tak przy okazji mam pytanie odnośnie sposobu umieszczania zdjęć w postach- jak to się robi? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 kilka postow wczesniej wiesiek_almera wpakowal opis bezpiecznikow LEMUR Tak ale opis ten jest od wersji 1993 - jest tam 26 bezpieczników w kabinie - ja potrzebuję do wersji 1999r - u mnie jest 22 bezpieczniki Dokladnie, micra po lifcie 98 zmienila skrzynke bezpiecznikow na male Z takich: o wymiarach (Dł×Sz×W): 19,1×5,1×18,5 mm (z nóżkami) na takie o wymiarach (DłxSzxW): 10,9×3,6×16,3 mm (z nóżkami) Opisu nie ma w instrukcji, a jedynie odwołanie do opisu w samochodzie. Ja go mam (na spodzie klapki bezpiecznikow), jak nie zapomne to jutro cykne fote, ale chetnie zobaczylbyn rozpiske ze wspomnianego zrodla, ale dotyczaca K11 '98-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek_Almera Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Proszę, niestety po angielsku: Bezpieczniki K11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariu Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Dzięki Wiesiek_Almera Może ktoś mógłby to przetłumaczyć- wnętrze pojazdu: F1 AC/heater blower motor F2 - F3 Heated rear window switch, heated rear window relay - if fitted F4 Horn relay F5 Front fog lamps relay F6 Air conditioning (AC) F7 Central locking, data link connector (DLC), engine management, fuel shut-off solenoid - Diesel, glow plug control module, engine coolant blower motor relay 1, engine coolant blower motor relay 2 F8 Heated rear window relay - if fitted, central locking signal control module, daytime running lamps control module - if fitted, park/neutral position (PNP) switch, reversing lamp/s F9 Rear screen wash/wipe system F10 Audio system F11 Hazard warning lamps switch F12 ABS control module F13 Cigarette lighter F14 Stop lamps F15 Hazard warning lamps switch F16 Transmission control module (TCM) F17 Fuel pump relay F18 Heated seats F19 Windscreen wiper motor, windscreen wiper motor relay F20 Engine management, immobilizer control module, data link connector (DLC) - petrol F21 Injectors F22 SRS control module F23 Door mirror adjustment switch, rear screen wash/wipe system, windscreen wash/wipe system F24 Data link connector (DLC) - Diesel, interior lamps, instrument panel, audio system, transmission control module (TCM), immobilizer, central locking signal control module F25 Immobilizer, data link connector (DLC) - Diesel, ignition coils F26 Engine management, daytime running lamps control module - if fitted F27 - F28 - F29 Headlamp washer pump delay relay Komora silnika: F1 Glow plug control module - Diesel F1 ABS control module F2 - F3 Tail lamps F4 RH headlamp F5 LH headlamp F6 Electric windows, central locking control module F7 Spare F8 - F9 Engine coolant blower motor F10 Spare F11 Air conditioning (AC) F12 Anti-lock brake system (ABS) F13 Ignition switch F14 Engine management F15 Battery power distribution F1 ABS control module F2 Ignition switch F3 ABS control module F4 Battery power distribution F5 Engine coolant blower motor F6 Electric windows, central locking control module F7 Engine management F8 - F9 Glow plug control module - Diesel F10 - F11 - F12 - F13 - F14 - F15 Alternator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Jako dodatek wrzucam zdjecie panela i opisu z mojego Micrusa '98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariu Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 filipfm w jaki sposób umieszcza się zdjęcia w postach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 w jaki sposób umieszcza się zdjęcia w postach http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13486 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.