filipfm Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Witam, Troszke zaleglosci - ponad 2 tygodnie temu Micrus obchodzil maly jubileusz. Na budziku zmiana kodu - 1 z przodu. chwile po 99 999 pokazalo sie 100 000. A w dlugi weekend wyjazd w gory. Mieszkalismy na Gorze Zar, wiec kazdy dzien konczyl sie podjazdem serpentynami w gore. A wycieczki po blizszej (Szczyrk, Przelecz Salmpol do Wisly i Ustronia) czy dalsze (fragmenty zakopianki, Niedzica, Czorsztyn) tez czesto przebiegaly w gorzystym i wymagajacym dla auta terenie. Tutaj Micrus sprawowal sie swietnie, japonce swietnie maja dopracowane chlodzenie. Jeszcze nie mialem problemow z temperatura, a i wlaczenia wentylatora chlodnicy jakos sobie nie przypominam, (czekajaca za mna na jedzonko w McDrive Skoda co chwile szumiala wiatrakiem). Hamulce tez jakos specjalnie nie marudzily, chociaz po zjezdzie z salmopola "na ostro" pod koniec jednak tracily skutecznosc (stad moje zainteresowane jakimis lepszymi tarczami i klocuchami) Myslalem ze po takich warunkach rekordu spalania nie bedzie. Ale dzisiaj zatankowalem znowu pod korek. Zanotowalem przebieg, ilosc litrow wlanych, wklepalem na kalkulatorku i ... moim oczom ukazalo sie 5.95 l/100 km. Przypomne ze autko to Micra 1.3 na oponach 195 i z czesto uzywana klima. Usmiechnalem sie szeroko. Bo te Micrusy to fajne autka sa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Jasne ze są MicRaa RuleZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 a kiedy pojawicie sie na śląskim zlocie????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 ja bym chciał ale nie zawsze mam czas,wiesz praca. Ale teraz sprawdzalem na grafiku i mam wolne i sie postaram.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.