Gość wojciul Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 [/img] ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 niby juz zamieszczalem tego linka w innym poscie ale startuje w konkursie na jawieksza liczbe pochwal i im wiecej sensownych postow tym wieksze szanse na nagrode :wink: kibicuje projektowi wiec i staram sie pomoc :grin: http://www.grabowski.com.pl/uklady_wydechowe.htm troche teorii czlowieka ktory robi w tym dluzej niz zyjemy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Cos cisza w tym temacie... jak tam postepy? Czekamy caly czas na jakies informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 http://www.grabowski.com.pl/uklady_wydechowe.htm Stronka GIT ale skąd wziąć te magiczne dane dotyczące np "promień zewnętrznej przylgni zaworowej w gnieździe ssącym w mm". Gdybym wiedział gdzie to znaleść to od ręki zacząłbym obliczenia wydechu i dolotu. Także moje pytanie brzmi: GDZIE ZNAJDE TAK SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE :?: Z góry dzięki wszystkim za info. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Trzeba zdjąc główkę i ją pomierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojciul Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Wydech juz jest zalozony od dawna... Nie ma mnie teraz w Polsce i nie mam jak fotek wrzucic... Ogolnie popsul sie dol, ale za to gora to istny wariat jak to qmpel okreslil... Gdy wroce to wjezdza turbo, bo inaczej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi