Gość oskaritto Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 witajcie! mam pewien problem poniewaz auto nie jedzie na pol sprzegle puszczam tak jakby chcialo jechac obroty spadaja auto jakby rusza sie pomalu do przodu i gasnie....czy mam spalone sprzeglo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 jak włączysz bieg puścisz sprzęgło i dodasz gazu i będą rosły obroty a auto niepojedzie to masz spalone sprzęgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskaritto Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 jak włączysz bieg puścisz sprzęgło i dodasz gazu i będą rosły obroty a auto niepojedzie to masz spalone sprzęgło a w przeciwnym wypadku??jak puszczam sprzeglo i auto nie jedzie??dodaje gazu i zaczyna jechac?sytuacja tak wyglada ze juz wczesniej musze dodac gazu i puszzcac sprzeglo zeby jechalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 :shock: :shock: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaromir11 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 A z hamulacmi masz wszystko w porzadku - moze kolo lekko zablokowane. Rozumiem ze masz wrazenie jaby samochod nie mial odpowiedniej mocy na malych obrotach obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskaritto Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 A z hamulacmi masz wszystko w porzadku - moze kolo lekko zablokowane.Rozumiem ze masz wrazenie jaby samochod nie mial odpowiedniej mocy na malych obrotach obrotach. dokladnie i jak zostawie tak puszczone sprzeglo to auto gasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaromir11 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Jezlei od niedawna to zacznij od hamulcow - podnies samochod i na luzie sprwadz czy jedno z kol nie jest zablokowane- jezeli masz to od dawna to moze byc cos innego ale teraz nic mi nie przychodzi do glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Tez podejrzewam hamulce. Pojezdzij troche, a potem sprawdz czy sie kola grzeja, to faktycznie moze byc przyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskaritto Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Jezlei od niedawna to zacznij od hamulcow - podnies samochod i na luzie sprwadz czy jedno z kol nie jest zablokowane- jezeli masz to od dawna to moze byc cos innego ale teraz nic mi nie przychodzi do glowy. podnioslem auto przednie kola ciezko sie kreca...mam to wlasciwie od kupna samochodu ze musze dodawac gazu zeby nie zgasl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 obczaj te hamulce, a brak mocy na niskich obrotach, szarpanie i falowanie obrotow to moze byc zasyfiona przeplywka, zwroc tez na to uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskaritto Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 obczaj te hamulce, a brak mocy na niskich obrotach, szarpanie i falowanie obrotow to moze byc zasyfiona przeplywka, zwroc tez na to uwage dzieki za podpowiedz ale auto ma dopiero 36tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi