Gość vqsoft1 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 bo zastanawiam sie czy jest sens zakladac! jak z trwaloscia ? wlasnie cos takiego dzisiaj zrobilem! i zastanawiam sie czy montowac czy nie! oczywiscie wymaga to delikatnej obróbki sciernej ale to drobiazg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niedospielin Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 ja mam takie oryginalne(nissanowskie) ,przynajmniej tak podejrzewam i napewno coś takiego warto montować duża ochrona lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 montuj i nie pytaj w nismo mam i jest ok, u rodzicow w vw nie ma i sa strasznie progi porysowane od wsiadania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 te wyglądają nawet łądnie i ciekawie ale to juz spora gotówka. http://www.allegro.pl/item102954069_listwy...swietlane_.html ile ksoztuja oryginalne z Nissana, bo chciałbym cos takeigo sobie kupić.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 te wyglądają nawet łądnie i ciekawie ale to juz spora gotówka. http://www.allegro.pl/item102954069_listwy...swietlane_.html ile ksoztuja oryginalne z Nissana, bo chciałbym cos takeigo sobie kupić.? kiedys widzialem po 100 pln myslalem czy nie zrobic zamiast grawerki napisu wycinanego ale obawiam sie ze caly syf z drogi bym tam zbieral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 myslalem czy nie zrobic zamiast grawerki napisu wycinanego ale obawiam sie ze caly syf z drogi bym tam zbieral grawerka jest ok jak zrobisz wyciete to sie beda przez dziury rysowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.