Gość DJ82 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 We wszystkich micrach K12 jakie do tej pory widzialem po otwarciu drzwi kierowcy automatycznie wylaczaja sie swiatla mijania... ale nie w mojej... Mam Micre K12 1,4 Tekna z 2004r. Podobno to sie w jakis sposob da zaprogramowac... Slyszal ktos cos o tym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wolf Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Witam masz auto na gwarancji jedz do servisu (ASO) niech ci auto podepna do testera OBD Consult 2 i zmienia to ustawienie mysle ze bez tego sie nie obejdzie no chyba ze ktos zna jakis trik tajemny moze zresetowanie pamieci by pomoglo chociaz w to niebardzo wieze ale odlacz akumulator na 24 godziny to skasujesz mu pamiec , a czy czasem nie swieca ci swiatla caly czas nawet gdy je nie wlaczysz przelacznikiem ? , pozdrawiam microfanow Wolf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJ82 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Nie jest na gwarancji bo jest z zagranicy i wogole to dluga historia... Myslalem tylko ze da sie to jakos zrobic samodzielnie... i jeszcze jedno pytanie - czy oby na pewno jest to kwestia zaprogramowania w ASO czy byc moze moja wersja nie ma tej opcji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 ja mam np. k12 2003 1.2 16V seria 63KM, obecnie 70KM, i nie mialem takich bajerow :shock: ale lusterka i klamki juz zrobione w kolorze nadwozia, teraz wydech i biore się za środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wolf Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Witam ponownie jezeli jest to Tekna i ma zlacze OBD 2 to jestem przekonany ze jest kwestia zmiany jednego ustawiena w diagnostyce auta pozdrawiam microfanow Wolf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.