Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K12] Automatyczne wyłączanie się świateł

Gość DJ82

Rekomendowane odpowiedzi

We wszystkich micrach K12 jakie do tej pory widzialem po otwarciu drzwi kierowcy automatycznie wylaczaja sie swiatla mijania... ale nie w mojej... Mam Micre K12 1,4 Tekna z 2004r. Podobno to sie w jakis sposob da zaprogramowac... Slyszal ktos cos o tym??

Witam masz auto na gwarancji jedz do servisu (ASO) niech ci auto podepna do testera OBD Consult 2 i zmienia to ustawienie mysle ze bez tego sie nie obejdzie no chyba ze ktos zna jakis trik tajemny moze zresetowanie pamieci by pomoglo chociaz w to niebardzo wieze ale odlacz akumulator na 24 godziny to skasujesz mu pamiec , a czy czasem nie swieca ci swiatla caly czas nawet gdy je nie wlaczysz przelacznikiem ? , pozdrawiam microfanow Wolf.

Nie jest na gwarancji :( bo jest z zagranicy i wogole to dluga historia... Myslalem tylko ze da sie to jakos zrobic samodzielnie...

i jeszcze jedno pytanie - czy oby na pewno jest to kwestia zaprogramowania w ASO czy byc moze moja wersja nie ma tej opcji??

ja mam np. k12 2003 1.2 16V seria 63KM, obecnie 70KM, i nie mialem takich bajerow :shock:

ale lusterka i klamki juz zrobione w kolorze nadwozia, teraz wydech i biore się za środek :lol:

Witam ponownie jezeli jest to Tekna i ma zlacze OBD 2 to jestem przekonany ze jest kwestia zmiany jednego ustawiena w diagnostyce auta pozdrawiam microfanow Wolf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...