Gość bartekz5 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Wiatm! Mam wielki problem, gdyz wyrwałem wysztkie kable z sonda lambda w nissanie maxiam j30 v6 91r. Przychaczyłem spodem i tak nieszczesliwie ze oderwałem kable (3kable). Wie ktos moze w jakiej kolejnosci ida te kable?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 czy maja ten sam kolor czy rozne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekz5 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Trzy rozne kolory. Chodzi o sonda lmbde przed pierwszym tłumikiem. Ułozone sa w taki trojkat: o o o NIe jestem pewien ale chyba jest czerwony niebieski i biały, ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 hmmm kurcze nie bardzo rozumiem. wyrwales kable z sondy z wtyczki czy kabl e sie przeciely. jak sie przeciely to poskladaj je do kupy i tele. jak wyrwales z wtyczki badz z samej sondy to musisz kupic nowa. no chyba ze wyrwales kable z wtyczki z calej wiazki tej co siedzi w aucie to wowczas wiekszy klopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekz5 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 z samego czujnika. wiec musze kupic nowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 w takim wypadku tylko nowy czujnik cie ratuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekz5 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 tak tez myslałem dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.