Gość maacieq Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Słuchajcie może to głupie pytanie ale mam micre od 12000km i nie wiem co z filtrem, wymieniać go czy nie, troszke czarnawy jest ale niezbyt wiem czy ma to sens :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 ja rocznie robie ok 10kkm i co roku zmieniam olej i filtry oleju i powietrza. ktos moze powie ze w książce pisze ze sie powietrzny zmienia co 25 000 mi,l ale ja wole mieć zawsze czyściutki, tym bardziej ze mam LPG a wiadomo ze autko na gazie jeździ lepiej jak filtr jest czysty :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 wymieniac - nie jest droga sprawa z tego co pamietam 20 zł placilem do k11 (nie oryginalny), a silnikowie sie lepiej "oddycha". Napewno jak wymienisz to gorzej nic niebedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 i nie patrz czy czarny czy nie jak jezdzisz duzo po miescie to nawet czesciej niz co 10tys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość umas Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Chłopie zmieniaj ten filtr od razu, nawet się nie zastanawiaj. Koszt prawie żaden, a silniczek będzie lepiej oddychał. Niecz moc będzie z wami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 hehe dzieki za info, widze ze na laika wyszedłem 8) nie sądziłem ze sie wymienia co dyche ; O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 ja wymieniam co rok. Co wychodzi na km że co ok 10kkm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Już !!! takie żeczy jak filtr powietrza czy paliwa wymienia się raczej co rok nawet jak jest napisane inaczej. Bo to przecież nie drogi koszt a silnikowi lżej na duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.