Gość volnaris Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Warto w ogole bawic sie w remont tego auta? cena w sumie smieszna. http://allegro.pl/item103668878_kultowy_dr...a_2_0_dohc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 kolega w piatek ogladal i mowil ze slychac jak go rdza wp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 TAniość... Moim zdaniem WArto, auto dla konesera i maniaka. Ładnie wysztko porobić, nieco mocy dodać i do driftu jak znalazł. Dodam że odradzam drutowanie przy tym aucie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Dodam że odradzam drutowanie przy tym aucie... hehehe :wink: Ale autko warte grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 nie wiem czy mnie zrozumieliscie :neutral: auto WPIERDALA rdza wiec o jakich grzechach mowa :?: padline mozna kupowac jak blacha jest w dobrym stanie ale jak sie w rekach rozsypuje to tylko szukac frajera ktory to zabierze. sam mialem rodzynka toyote ae82 i jak mi woda z kaluzy zaczela chlapac po nogach to stwierdzilem PA :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Trzeba klatke wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 trzeba motor szczepic, klatke wrzucic, reanimowac blachy.... itd. albo poszukac zdrowej s13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.