Gość jurek1 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Może to się komuś przyda bo ostatnio zaczeła mi migać kontrolka poduszki powietrznej i po przeczytaniu forum gdzie nie znalazłem mojego modelu zrobiłem doświadczenia z kasowaniem tego sygnału no i udało się go skasować.Cała procedura polega na załączeniu i wyłączeniu zapłonu bez uruchamiania silnika dokładnie w momencie gdy gasnie ta kontrolka.Tak zrobiłem pięć razy i kontrolka zgasła a wizyta w serwisie jest zbędna. otagowałem za ciebie, następnym razem będzie kłódka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość witc Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 To działa Pozdrawiam i dzięki za dobrą informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 czy przy nie zapietych pasach poduszki sie otworza?? czy musza byc zapiete?? nie pytam o rade czy warto zapinac pasy jak sie ma poduchy tylko czy zadzialaja bez pasow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emeryt03 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Otworzą się, otworzą! Musisz tylko mocno stuknąć. ( jakbyś nie uwierzył to spróbuj) :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 jurek 1 nie odkryłeś ameryki bo temat już taki był http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...trolka+poduszek Niby dotyczy P11 ale sporo osób z 144 pisze tam, że działa to u nich Poza załączaniem zapłonu jest jeszcze drugi sposób opisany w tym wątku Tak na marginesie to sprawdż sobie wtyczki pod fotelami. Otaguj prawidłowo temat i korzystaj z szukajki forumowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość negro123 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 to działa:) dzięki wielkie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.