Gość grzesiekx Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Mam pytanie zastanawiam sie nad sprzedaniem mojego Nissana Sunny poniewaz mam zamiar kupic primiere. Chcialem sie dowiedziec ile mam zawołac za mojego nissana zeby sprzedac go korzystnie dla mnie i dla kupujacego. Opis mojego sunny: Nissan Sunny Y10 2.0dSLX rocznik 1999 przebieg 101 tyś.km sprowadzony w tamtym roku z belgii -1x AIRBAG -4x el.szyby - el.lusterka - wspomaganie - regulacja kierownicy w pionie -radio CD pionner - 4 glosniki wsumie to wkleje co pokazuje moje VIN Internal color: G - GRAY External color: 326 - WHITE SOLID For country: BELGIUM Production year/mon: 9902 Model start year: 9011 Model finish year: 0003 Model: Nissan SUNNY WAGON Y10 Description: ENGINE - CD20 TYPE ENGINE TRANS - MANUAL TRANSMISSION WHL DRV - 2 WHEEL DRIVE GRADE - SLX TYPE BODY - ELC.WAGON Reference: ***B* DOOR MIRROR POWER REMOCON **G** AIR BAG & REAR SEAT BELT RETRACTOR Napiszcie ile moze byc warty. I wogule to jakiego nissana kombi (wiekszego niz sunny) z rocznika tak okolo 2000 - 2002 opłaca sie kupic do okolo 20-25tys zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiekx Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Raczej w dobry, stanie. W warszacie jak go kupilem to ogladali i nic nie bylo widac zeby byl gdzies pukniety ma 2 delikatne wgniecenia jedno na dzwiach lewych tylnych a drugie na klapie tylnej ale takie male ze widac tylko pod słońce, po drugie środek bardzo zadbany, no i tydzien temu wymienilem razrząd. A silnik jest chyba w super stanie bo przed zima wymienialem olej i teraz jakos mam niedlugo tez wymiane i ani odrobinka nie ubyla. Pozatym w zime nigdy nie mialem problemu z odpaleniem go. Moim zdaniem stan idealny. Ale co mam kupic jak go sprzedam? Na bank japończyk ale jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 sunny kombi 1999?????????????? to tak dlugo go produkowali???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.