Gość vqsoft1 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 bo te zdjecia w serwisowce to lipne sa i cos niemoge tego zlokalizowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ja mieszałem w ECU przy okazji zakładania LPG. ECU u mnie siedzi stojąc przodem do otwartej maski silnika po lewej stronie w części oddzielającej kabinę od silnika (tam gdzie mechanizm wycieraczek - po lewej stronie). Jest obudowany taką plastikową skrzynką i idzie do niego gruuba wiązka kabli. Wyciąga się go poprzez odkręcenie kilku wkrętów mocujących, a następnie rozebranie tej skrzynki z tworzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 vqsoft, wlasnie tam jest. pieknie pokazane na jednym z rysunkow w pdfie. tylko nazwa ECM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.