Gość maacieq Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Słuchajcie czy grille 92-95 dokładnie pasują to tych 96-98 z 'nerkami' ??? czy tam jakieś zaczepy chyba się nie różnią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Wlaśnie samemu się zastanawiałem czy jest róznica w zaczepach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Nie wiem czy o to Wam chodziło ale jak widać na fotkach poniżej wersja sprzed liftu ma całkiem inną maskę niż ta po lifcie. Wiem, że w międzyczasie był jeszcze jakiś inny lift i nie pamiętam jak w tamtych rocznikach to wyglądało. Moja Majkra rocznik 2001: Majkra Aliena (niesety nie pamiętam rocznika): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Nie wiem czy o to Wam chodziło ale jak widać na fotkach poniżej wersja sprzed liftu ma całkiem inną maskę niż ta po lifcie. Wiem, że w międzyczasie był jeszcze jakiś inny lift i nie pamiętam jak w tamtych rocznikach to wyglądało. Moja Majkra rocznik 2001: Obrazek Majkra Aliena (niesety nie pamiętam rocznika): Obrazek Sprawa wyglada tak, ze w sumie w micrusie na przestrzeni produkcji K-11 grill moze byc w 4 wariantach :mrgreen: 93-95 96-97 98-00 01-03 Zasadnicza zmiana nastapila podczas liftu w 98 roku, bo zmienil sie ksztalt lamp przednich a maska zostala "zintegrowana" z grillem. Wg wszelkich znakow na niebie i ziemi grill na przestrzeni 93-97 mimo ze nieco zmienil sie ksztalt jest zamienny. Tak samo jak to ze "nerki" z modeli 98-> i 01-> sa miedzy soba wymienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 pruba wlozenia nerek z 99 do modelu 96 niestety mi sie nie udala,dobrze ze robilem to w innej a nie w orginalnej ,prubowalem diaksa i szpachli oraz włukna szklanego niestety nie udalo sie ze wzgledu na wysokosc nerek :evil: wiec zrobilem tak jutro wrzuce wyrazniejsze foty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Szkoda, że nie wiedziałam tego wcześniej, przed kupnem micry. Jeden z powodów dlaczego wybrałam właśnie micre to były chromowane nerki :lol: W końcu kupiłam rocznik 97 z myślą, że sobie wymienie czarne na chromy ale panowie z ASO pozbawili mnie złudzeń. To co mi się podoba jest dostępne tylko od rocznika 98 :sad: W sumie do czarnych już się przyzwyczaiłam, co nie znaczy że nie zazdroszczę jak widzę chromowane nerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Marta można "pochromować" te czarna plastiki i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Marta można "pochromować" te czarna plastiki i będzie git Ty mi tu oczkiem nie mrugaj Już o tym myślałam. Gdzieś nawet na forum wyszukałam adres gdzie bawią się w chromowanie. Tylko czy nie będzie to lekką wioską jechać? Jestem ciekawa czy ktoś tak u siebie zrobił. Najwyżej będę pierwsza Raz się żyje. Jak będę u lakiernika z prawym boczkiem to się zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 No więc się pomylyłem Ale filipfm rozwiał wszelkie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 tak przy okazji jak ktoś potrzebuję grilla '95 właśnie sobie przypomniałem że mi został po micrze odstąpie symbolicznie, bo mi niepotrzebny. wiem to nie dział giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 tak przy okazji jak ktoś potrzebuję grilla '95 właśnie sobie przypomniałem że mi został po micrze odstąpie symbolicznie, bo mi niepotrzebny.wiem to nie dział giełda He he, szukam właśnie okazji do kupienia grilla, a ten z 95 będzie mi pasował. Więc jak jest jeszcze aktualne to proszę napisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi