Gość Keram Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Jestem od niedawna posiadaczem K11 1,0 automat CVT. Niestety skrzynia kompletnie padnięta. Proszę o informację czy będzie pasowała skrzynia od K11 z silnikiem 1,3 ewentualnie gdzie szukać takich informacji czy porady. Pozdrawiam Klubowiczów i wszystkich użytkowników Nissana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Jestem od niedawna posiadaczem K11 1,0 automat CVT. Niestety skrzynia kompletnie padnięta. Proszę o informację czy będzie pasowała skrzynia od K11 z silnikiem 1,3 ewentualnie gdzie szukać takich informacji czy porady.Pozdrawiam Klubowiczów i wszystkich użytkowników Nissana. zapraszam na gg :mrgreen: na uzywke nikt normalny nie da gwarancji,a nowa sprowadzona to 3000zł ale bez gwarancji plus koszta wymiany :mrgreen: remont z gwarancja faktóra w uczciwy sposób 3,700zł czy pasuje z 1,3 zalezy od wtyczek :mrgreen: odradzam swap w miejsce cvt manuala :!: napisz cos o objawach :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Nie wiem jak z wtyczkami itd itp, ale przy skrzyniach MANUALNYCH inne są nawet półośki - jeśli przy automatach jest podobnie, to skrzynie nie mogą pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Nie wiem jak z wtyczkami itd itp, ale przy skrzyniach MANUALNYCH inne są nawet półośki - jeśli przy automatach jest podobnie, to skrzynie nie mogą pasować. skrzynia ta samma moga byc ine zlacza korpus i mocowania ,srodek jest taki sam, tak samo jak w fiacie punto cvt. Ale z regóły do regeneracji jest obudwa korpus,wiec w tedy przeszczepy sie nei sprawdza pozostaje zamiana lub regeneracja :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.