Gość czex Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Po CAI moja Almera 1.8 na G-Techu wykrecała regularnie ~8,5s do 96km/h i to jeszcze na alu 17". Fabryka: ok.9.5-10s (stoper). Mi zupełnie seryjnym dieslem 2.2Di na kołach 16" udało mi się wczoraj na G-Techu osiągnąć : 0-96km/h 9,53s. a na 400m : 17,2. Wynik chyba całkiem przyzwoity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasios Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 udało mi się wczoraj na G-Techu osiągnąć : 0-96km/h 9,53s. a na 400m : 17,2. Wynik chyba całkiem przyzwoity no do 96km/h wynik o grubą sekunde lepiej od mojej 1.5 brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czex Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 do 96km/h wynik o grubą sekunde lepiej od mojej 1.5 brawo jeżeli twoja 1,5 ma 10,5 do setki mierzone g-techem to jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasios Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 No przecierz pisalem wczesniej ze przyspieszenie 0-96km/h 10,70s, a co do 1/4mili - to: 18,50s przy 125 km/h Hehe ale jesteś w pozytywnym szoku, że tak szybko czy też, że tak wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 0-400 wykręcałem 16,64s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mochikanin Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 0-400 wykręcałem 16,64s.Przy jakiej prędkości zaczynasz się wznosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czex Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Hehe ale jesteś w pozytywnym szoku, że tak szybko czy też, że tak wolno To bardzo dobry wynik jak na seryjną 1.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasios Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Wyczailem ze jest to jakas wersja SPORT bo tylko w tych nie ma klimatyzacji. Ale za to Vulture30 swoja almerka 1.4 wykrecil lepszy czas od mojego - no ale jest lzejsza o ~200kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czex Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Wyczailem ze jest to jakas wersja SPORT bo tylko w tych nie ma klimatyzacji Raczej to nie jest sport, bo sport ma : chromowane klamki, lotkę, srebrne obramówki zegarów, halogeny, białe kierunki z boku... (sport którego miałem kupić miał jeszcze zamiast welurów, bardzo fajną materiałową tapicerkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasios Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Raczej to nie jest sport, bo sport ma :chromowane klamki, lotkę, srebrne obramówki zegarów, halogeny, białe kierunki z boku... (sport którego miałem kupić miał jeszcze zamiast welurów, bardzo fajną materiałową tapicerkę) No to mam połowe z tych rzeczy (deska częściowo srebna, obramówki zegarów srebne, brak halogenów - ale raczej skradzione/zbite etc. białe kierunki i chyba seryjnie zamontowany spoiler dachowy), w takim badz razie moze ver. Style . Zreszta moja almerke widzialo juz kilka osob i zawsze stwierdzali jednoglosnie, że dość dziwna i specyficzna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 chromowane klamki, pieć pasów 3-punktowych, i pięc zagłówków - maja wersje sprowadzane np z Niemeic. (mowa o wersji przed FL) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Raczej to nie jest sport, bo sport ma : raczej sie mylisz poniewaz mam sporta i nie ma w nim np. chromowanych klamek czy białych kierunków, pozatym srebrne ramki zegarow miały Almerki po Fl w naszych sa tylko zakładane przez uzytkowników... Wersja sport nie ma nic wspolnego z osiagami silnika. ps. Mam pytanko czex gdzie mierzyłes swoja klamerke G-Tech 8,84 do 100km/h (seria) :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi