Jerzy Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Konserwując samochód mechanik urwał cztery p0rzewody,które dochodziły do skrzyni begów po lewej jej stronie. Nic o tym nie powiedział. Proszę, powiedzcie do czego są i jak je podłczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 masz skrzytomatyczna czy manuala ?? i która to micra k10 czy k11 zapewne urwał 2 przewody od światła wstecznego ale od czego są pozostałe 2 to już niewiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 dzieki za zainteresowanie sie. Mam mickre k10 92 r. manualna skrzynia piatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 to tak jak pisałem 2 do światła wswtecznego :] a następne 2 chyba idą do kompa by podniusł obroty przy wycofywaniu ale musze to jeszcze sprawdzić :] a połącz je tak jak lecą kolory :] wienc lutownice w ręke troszke taśmy i heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 to tak jak pisałem 2 do światła wswtecznego :] a następne 2 chyba idą do kompa by podniusł obroty przy wycofywaniu ale musze to jeszcze sprawdzić :] a połącz je tak jak lecą kolory :] wienc lutownice w ręke troszke taśmy i heja Bardzo Ci za to dziękuje. Do roboty wezmę się w czwartek, bo sąsiad będzie miał wolny garaż. Prawda świateł cofania nie mam. Jeszcze raz dziękuje. :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.