Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Instrukcja obslugi

Gość akira
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość martusia

Ja bym nawet tych 9 zł nie dała :lol:

Przecież wystrczy podjechać do ASO i poprosić. Ja tak dostałam (i parę osób z forum też o tym pisało). Za totalną darmoszkę.

A cena z pierszej aukcji to chyba z kosmosu wzięta.

Jak komuś za daleko do ASO to mogę podesłać xerówkę instrukcji.

Gość martusia

Ja nie mówię, że jak poprosiłam to pan w ASO dał mi tą instrukcję bez ociągania. Oczywiście usłyszałam: "Nooo nie wiem, czy mamy..." + spojrzenie jakbym prosiła o bóg wie co.

Generalnie chodziło bardziej o odklejenie jego tyłka od krzesła bo podszedł do szafki i odrazu znalazł. Więc chyba wszystko się rozchodzi w chęciach.

Podaj na pw adres to Ci wyślę xero. Niestety żadne ASO mi nie po drodze bo bym wzieła oryginał.

Nie bede Cie fatygował i sam przejade sie do Katowic do Nissana I sie zapytam takową ale jesli by nie mieli to sie do Ciebie odezwe, ale mimo wszystko dzieki za checi :)

ja wyslalem pare maili do dealerów na śląski i nic nawet nie raczyli odpisac czy takową instrukje posiadają

Ja kiedys napisalem do chyba 4 albo 5 salonow z okolicy. Katowice, Bielsko, Opole, Czestochowa.

Po jakims czasie dostalem przesyleczke z salonu Sobczyk Czestochowa :) z granatowa ksiazeczka Ale to bylo w 2002 roku.

• 2 miesiące temu...
No i widze ze temat umarł jeżeli ktoś ma taką instrukcje...

po pierwsze - temat nie umarł, tylko zainteresowani odzywają sie na pw

po drugie - ktoś ma :wink:

po trzecie - ktoś może wysłać do Ciebie pocztą tyko musisz podać adres na pw...

no chyba że z okolicy Cię poratują... jeśli nie to się odezwij :grin:

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość BOREWICZ

Sorry że również odświeżam temat - ale zapaliła się taka pomarańczowa kontrolka po prawej stronie deski - a nie mam instrukcji aby sprawdzić. - jeśli ktoś ma (k11 2001) to poproszę na lruszkie[at]gmail.com

pozdrawiam i dzięki z góry

zapaliła się taka pomarańczowa kontrolka po prawej stronie deski
"Zapodaj" fotkę i zaznacz, która - jutro postaram się "oblukać" instrukcję.

Któraś z tych:? Pomarańczowa po prawej, to tzw. check engine - błąd silnika (choć nie tylko)...

Uwaga - to fotka licznika sprzed liftu, więc ważny jest symbol kontrolki, a nie aż tak to, gdzie ona jest ;)

pict3374.jpg

[ Dodano: Wto 29 Maj, 2007 00:10 ]

Zresztą opis masz tu:

kontrolki.jpg